مقالات

کفپوش آنتی باکتریالی بیمارستانی چیست؟ + ویژگی‌ها و قیمت خرید

کفپوش آنتی باکتریال

کفپوش آنتی باکتریال بیمارستانی

برای انتخاب یک کفپوش مناسب یک محیط، ابتدا باید به شرایط آن محیط توجه شود. متاسفانه برخی از طراحان داخلی بدون توجه به این موضوع، اقدام به خرید کفپوش‌های متنوع و حتی گران قیمت می‌کنند؛ ولی به دلیل مناسب نبودن این کفپوش‌ها برای محیط مورد نظر، خسارات زیادی را به صاحبان پروژه‌ها اعمال می‌کنند. محیط‌های بیمارستانی و درمانی، جزء محیط‌های حساسی هستند که باید حتما با کفپوش‌های مناسب طراحی و ساخته شوند. بهترین کفپوش برای این محیط‌ها، کفپوش آنتی باکتریال است که با ساختار خاص خود می‌تواند از رشد و جمع شدن میکروارگانیسم‌های مضر روی سطح جلوگیری کند. برای آشنایی بیشتر با این کفپوش‌ها و ویژگی‌های آن‌ها، این مقاله را مطالعه کنید.

کفپوش آنتی باکتریال چیست؟

کفپوش آنتی باکتریال یکی از انواع کفپوش‌های موجود در بازار است که به دلیل داشتن تکنولوژی جدید امکان رشد میکروارگانیسم‌های مختلف از جمله کپک‌ها، میکروب‌ها، ویروس‌ها و … را نمی‌دهد. همچنین ساختار بدون تخلخل و درز این کفپوش‌ها، از تجمع این میکروارگانیسم‌ها که همگی برای سلامت بدن مضر هستند، جلوگیری می‌کند.

کفپوش‌های آنتی باکتریال دارای تنوع بالایی‌اند و می‌توانند با رنگ بندی و ظاهر متفاوت در ساختمان‌های مختلف اجرا شوند. بنابراین، محدودیتی برای اجرای آن‌ها در ساختمان‌های مختلف نیست. با این حال به دلیل ساختار و همچنین عملکرد خاص این کفپوش‌ها، بیشتر آن‌ها را در مناطق حساس مانند بیمارستان‌ها، اتاق عمل، مراکز درمانی و … مورد استفاده قرار می‌دهند.

ضرورت استفاده از کفپوش آنتی باکتریال در بیمارستان‌ها

هر روز افراد زیادی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در حال تردد هستند. حتی اگر این افراد نظافت را رعایت کنند، باز هم میکروارگانیسم‌های زیادی از طریق کف کفش‌های این دسته از افراد به کف بیمارستان‌ها منتقل می‌شوند. محیط‌های بیمارستانی و درمانی، باید عاری از آلودگی باشند. چرا که هر روز بیماران زیادی با بیماری‌های مختلف به این محیط‌ها مراجعه می‌کنند و انتظار ابتلا به یک بیماری جدید به دلیل آلودگی محیط را ندارند.

از این رو باید حتما تمامی بخش‌های مراکز درمانی مرتب ضد عفونی و تمیز شوند. این موضوع هم هزینه‌بر است، هم زمان زیادی را نیاز دارد. از طرفی گاهی به دلیل شلوغ شدن مراکز درمانی، عملا ضد عفونی کردن کفپوش امکان پذیر نیست.

کفپوش آنتی باکتریال، محصولی است که نیاز به ضد عفونی و تمیز کردن بیمارستان‌ها را به حداقل می‌رساند. شاید ظاهر این کفپوش‌ها کثیف شود، اما این کفپوش‌ها اجازه رشد عوامل بیماری زا و تجمع آن‌ها را نمی‌دهند. از این رو استفاده از آن‌ها باعث به حداقل رسیدن خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف می‌شود.

کفپوش آنتی باکتریال

انواع کفپوش آنتی باکتریال برای بیمارستان‌ها

برای اجرای کفپوش آنتی باکتریال در بیمارستان‌ها می‌توان از کفپوش‌های اپوکسی و یا پلی یورتان استفاده کرد که هر کدام دارای ساختار متفاوتی هستند. هر دوی این کفپوش‌ها از کیفیت بالایی برخوردارند و به خوبی می‌توانند از رشد باکتری‌ها و عوامل بیماری زا جلوگیری کنند. مقاومت آن‌ها در برابر سایش و فرسودگی، آن‌ها را به یکی از بهترین کفپوش‌ها برای مکان‌های پرتردد مانند بیمارستان‌ها تبدیل کرده است. با این حال، باید برای خرید این کفپوش بیمارستانی با افراد متخصص مشورت کنید تا بر اساس نیاز بیمارستان و مراکز درمانی، این کفپوش‌ها به شما پیشنهاد شوند.

ویژگی‌های کفپوش آنتی باکتریال بیمارستانی

کفپوش‌های آنتی باکتریال بیمارستانی به واسطه داشتن ساختار باکیفیت و همچنین یکپارچه بودن، می‌توانند مقاومت بالایی نیز در برابر شرایط مختلف از خود نشان دهند. بنابراین، طبیعی است که طول عمر مفید این کفپوش‌های بیمارستانی بیشتر از کفپوش‌های معمولی است.

این کفپوش‌ها دارای تنوع رنگ هستن و می‌توانند بدون درز در محل اجرا شوند. مقاومت این کفپوش‌ها در برابر مواد شیمیایی و عدم تغییر رنگ آن‌ها در اثر تماس با مواد دارویی مانند بتادین از جمله مشخصه‌های این کفپوش‌های آنتی باکتریال است. در ادامه به سایر ویژگی‌های این کفپوش‌ها اشاره می‌کنیم.

  • مقاومت بالا در برابر سایش و فرسایش
  • مقاوم در برابر فشار فیزیکی
  • مقاومت بالا در برابر اسید و باز
  • مقاوم در برابر رطوبت و دمای بالا
  • امکان شستشوی به ساده‌ترین روش ممکن
  • عدم رنگ پذیری در اثر تماس با مواد دارویی
  • سهولت در نگهداری و امکان ترمیم پس از خرابی کفپوش
  • امکان اجرای خط کشی و طرح روی کفپوش‌ها
  • دارای ساختار یکنواخت و جذاب، بدون احتمال لیز خوردگی
  • طول عمر بالا

کفپوش اتاق عمل بیمارستان

اگرچه هر کدام از بخش‌های فضای داخل مراکز درمانی باعث تمیز، عاری از آلودگی و آنتی باکتریال باشند؛ اما فضای داخل اتاق عمل به دلیل شرایط خاص باید ایمنی بیشتری داشته باشد. کفپوش اتاق عمل بیمارستان، باید به صورت آنتی باکتریال انتخاب شود. چون کوچک‌ترین آلودگی و میکروارگانیسم در این فضا می‌تواند باعث ایجاد عفونت در بیمار در حین عمل جراحی شود.

معمولا از کفپوش‌های آنتی باکتریال با رنگ روشن برای اتاق عمل بیمارستان استفاده می‌کنند تا بتوان به راحتی در صورت آلودگی، کفپوش را تمیز کرد. درجه آنتی باکتریالی کفپوش‌های اتاق عمل باید بسیار بالاتر از کفپوش‌های بیمارستانی باشد. از این رو کیفیت کفپوش بیمارستانی در اتاق عمل از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

کفپوش آنتی باکتریال

قیمت کفپوش آنتی باکتریال بیمارستانی

یکی از دلایلی که باعث شده هنوز هم برخی از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی از کفپوش آنتی باکتریال استفاده نکنند، قیمت بالاتر این کفپوش‌ها نسبت به کفپوش‌های معمولی است. به طور کلی، قیمت کفپوش آنتی باکتریال بیمارستانی به دلیل تکنولوژی به کار رفته در آن و نوع مواد اولیه باید بالاتر از کفپوش‌های معمولی موجود در بازار باشد. از این رو این یک موضوع منطقی است و نباید در مورد آن شک و تردیدی وجود داشته باشد.

با این حال حتی با وجود بالا بودن قیمت کفپوش‌های آنتی باکتریال، این کفپوش‌ها می‌توانند در دراز مدت برای کاهش هزینه‌های بیمارستان و مراکز درمانی نیز مناسب باشند. در واقع شاید برای خرید کفپوش بیمارستانی اتاق عمل نیاز به صرف هزینه بالایی داشته باشید؛ اما هزینه‌های شما برای ضد عفونی کردن کفپوش‌ها بسیار کاهش پیدا می‌کند. به طوری که می‌توانید روند نظافت این کفپوش‌ها را ساده‌تر انجام دهید.

خرید کفپوش آنتی باکتریال بیمارستانی

برای خرید کفپوش آنتی باکتریال بیمارستانی در ابتدا باید مشخص کنید که نیاز به کفپوش اپوکسی دارید یا می‌خواهید از سایر این کفپوش‌ها استفاده کنید. در حال حاضر به دلیل اینکه امکان اجرای کفپوش‌های اپوکسی به بهترین شکل و در زیباترین حالت ممکن وجود دارد، بسیاری از افراد متقاضی اجرای این کفپوش‌ها در مراکز درمانی و بیمارستانی هستند. در هر صورت برای خرید هر یک از انواع کفپوش‌های بیمارستانی باید به یک مرکز معتبر مراجعه کنید.

کفپوش اتاق عمل و بیمارستان، باید دارای ساختار باکیفیتی باشد. چرا که حساسیت در چنین محیط‌هایی بسیار زیاد بوده و به راحتی نمی‌توان از کفپوش‌های معمولی برای این محیط‌ها استفاده کرد. از این رو اگر نیاز به خرید کفپوش‌های بهداشتی دارید، می‌توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا بهترین کفپوش‌ها را به شما پیشنهاد کنند.

سخن پایانی

در این مقاله در مورد کفپوش بیمارستانی آنتی باکتریال صحبت کردیم. این کفپوش‌ها به غیر از بهداشتی بودن دارای خصوصیات دیگری از جمله سهولت در نظافت و ماندگاری بالا نیز هستند. از این رو پیشنهاد می‌شود که همه بیمارستان‌ها از این کفپوش‌های بیمارستانی استفاده کنند تا نیازی به شستشوی مداوم بیمارستان با محلول‌های ضد عفونی کننده و ترکیبات شیمیایی دیگر که برای سلامت بیماران و کارکنان مضر هستند، نباشد.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *